Scroll naar de top van de pagina

Nieuwe interface zichtbaar vanaf april

Vanaf april wordt de nieuwe naam en huisstijl zichtbaar op het inlogscherm van plaece.base en plaece.creator (voormalig ODP en CMS) van alle partners. De functies en werking blijven werken zoals vanouds. Heb je een eigen styling en naam voor het ODP, dan nemen we persoonlijk contact met je op. Je eigen naam voor het ODP, kleuren en huisstijl blijven in dat geval voor nu zoveel als mogelijk intact. Zo behouden jij en je regiopartners voorlopig een vertrouwde interface.
 

Plaece.base - April 2024

Vanaf april 2024 ontvang je iedere maand een mailing met alle verbeteringen die achter de schermen in plaece worden doorgevoerd. De verbeteringen in plaece.base komen in april voor iedereen beschikbaar.

Wat is er verbeterd?

  • Nieuwe interface en inlogscherm
    Plaece nieuwe huisstijl in de inlogschermen en de user interface (voormalig ODP)
  • API
    Verbeteringen in de API
  • Aanpassingen kenmerken
    "Gehandicapten zijn hernoemd naar "Personen met een handicap" en "Rookvrij"optie is voor alle locaties beschikbaar gemaakt
  • Technische updates
    Recente versie van de achterliggende techniek (PHP 8.3, symfony, etc.)

Uitgelicht: 'Bulk verwijderingen' - stap 1

Het is nu mogelijk om in bulk dingen te verwijderen. In de eerste stap hebben we dit beschikbaar gemaakt voor tags, markers, gebruikers en organisaties. Op een later moment zullen we deze feature ook uitrollen voor activiteiten, locaties, routes en arrangementen.

New feature: Smart AI assistent - SEO teksten per veld

Laat de AI-assistant automatisch SEO-teksten genereren. Stap-voor-stap werken we toe naar een AI-assistant die de redactie kan helpen met het aanmaken, bewerken, herschrijven en vertalen van locaties en activiteiten. We activeren deze AI-assistant voor een aantal partners. Ben je nog niet benaderd maar zou je graag mee willen testen in de trial-betaversie? Dan kan dat: stuur dan een bericht naar hallo@plaece.nl o.v.v. deelname trial.

Plaece.creator V2.70 - April 2024

Voor plaece.creator krijgt je verbeteringen te zien zodra er een update van jouw website is doorgevoerd. Het kan dus zijn dat je verbeteringen in plaece.creator pas op een later moment ziet. Wil je de verbeteringen op een door jouw gekozen moment beschikbaar hebben? Neem dan contact op met support@insiders.nl.
Nieuwe features kun je als uitbreiding op je website afnemen. Voor het toevoegen van features is bijna altijd een update nodig tenzij je website al volledig up to date is. 

Wat is er verbeterd?

  • Consent mode v2
    Nieuwe cookiesettings door EU regels. Meer informatie over consent mode v2
  • Nieuw inlogscherm en interface
    Plaece nieuwe huisstijl in de inlogschermen en de user interface (CMS).
  • ODP Categories multiselect
    Categorieen gebruik je in je filterbare overzichten, op de kaart of voor “in de buurt”. Je kunt nu 1 categorie aanmaken, die je op verschillende plekken kunt gebruiken (voorheen moest je dezelfde categorie meerdere keren aanmaken)
  • Content tiles met 2 tegels
    Het is nu mogelijk om 2 content tegels op de pagina te plaatsen (voorheen moesten dit er minimaal 3 zijn)
  • Verbeteringen voor digitale toegankelijkheid
    Op de achtergrond zijn verbeteringen doorgevoerd voor een nog betere score op toegankelijkheid. Met name het gebruik van formulieren is sterk verbeterd (plaece.forms).

Uitgelicht: Uitlijning pageparts

Wil jij standaard alle titels van de pageparts links uitlijnen ipv. gecentreerd? En ben je dat nu allemaal handmatig voor elk pagepart aan het aanpassen? Dat hoeft niet meer. We kunnen een standaard uitlijnen voor je instellen. Dit is standaard inbegrepen bij een update. 

New feature: Video voor mobiele apparaten

Gebruik je veel video op je website? En zie je nu wel eens van die zwarte balken onder/boven een video op je telefoon? Of wordt er een groot stuk van je video afgesneden op mobiel? Dan hebben we iets moois voor je. Je kunt nu in een groot aantal pageparts een video toevoegen, speciaal voor mobiele apparaten. Voor een desktop/laptop voeg je een “gewone” landscape video toe, terwilj je voor mobiele apparaten een “portrait” video toevoegt. Zo weet je zeker dat jouw video altijd op alle apparaten goed getoond wordt! Deze feature is betaald af te nemen.

Vraag de prijs aan

Automatisch plaece News ontvangen?

Plaece News wordt iedere maand verzonden aan alle licentiehouders van plaece. Ontvang je deze nog niet, meld je dan hier aan.