Scroll naar de top van de pagina

Plaece.base Juni 2024

Iedere maand brengen we een nieuwe versie uit van Plaece.base. De versie van deze maand is: V3.65. Onderstaande verbeteringen in Plaece.base komen in juni voor iedereen beschikbaar.

Wat is er verbeterd?

 • Sortering van items op basis van cijfers
  Indien een locatie of activiteit met een cijfer begint, worden ze op de juiste volgorde getoond.
 • Verbeterde verwijderknop
 • Met de nieuwe feature "bulk verwijderen" kun je in 1x veel items tegelijk verwijderen. Dat kan soms even duren. Daarom maken we de knop bij een verwijder actie even in-actief en laten we een spinner-icoontje ronddraaien zodat je weet dat Base bezig is met verwijderen.
 • Verbeterd verwijder scherm
  Indien je een locatie probeert te verwijderen, kan het zijn dat deze niet zomaar verwijderd kan worden. Wellicht is de locatie nog gekoppeld aan een activiteit, route of een arrangement. We tonen nu een overzicht van alle koppelingen, zodat je handmatig de koppelingen kunt aanpassen.
 • API
  Verbeteringen in de API voor toekomstige flexibiliteit en performance verbeteringen.
 • Technische updates
  Updates van de achterliggende techniek (Voor de liefhebber: ElasticSearch, API Platform, Composer) en integratie van webhooks.

New feature: Smart AI assistent - Automatisch SEO teksten schrijven (Pilot fase)

De AI-assistent is op dit moment als pilot geactiveerd voor een aantal partners. Zij zijn de feature aan het uitproberen en voorzien ons van feedback, tips en suggesties. Op de achtergrond zijn we bezig met de volgende stap, zodat er meer functionaliteiten beschikbaar komen in de AI-assistent. Zodra de AI-assistent als feature afgenomen kan worden, kunnen we je meer vertellen over de kosten en exacte mogelijkheden.

Plaece.creator Juni 2024

De versie van de maand Juni krijgt het nummer V2.72. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan altijd kunt navragen wat het meest recente versienummer is van je eigen website. Zo weet je welke verbeteringen tot je beschikking komen als je eigen website wordt geupdated. 

Voor Plaece.creator krijgt je verbeteringen te zien zodra er een update van jouw website is doorgevoerd. Het kan dus zijn dat je verbeteringen in Plaece.creator pas op een later moment ziet. Wil je de verbeteringen op een door jouw gekozen moment beschikbaar hebben? Neem dan contact op met support@insiders.nl.
Nieuwe features kun je als uitbreiding op je website afnemen. Voor het toevoegen van features is bijna altijd een update nodig tenzij je website al volledig up to date is. 

Wat is er verbeterd?

 • Instelbaar aantal taken en maximaal aantal beelden in Hero pagepart
  Standaard kun je bij het Hero pagepart maximaal 4 taken vullen en een onbeperkt aantal beelden. Wil je er meer of minder? Dit kunnen we nu per website speciaal voor je instellen en aanpassen.
 • Thema's bij footer
  Thema's voor pageparts bestaan al langer, dit is een feature die toegevoegd kan worden aan je website . Deze kun je gebruiken om hetzelfde pagepart er net even anders uit te laten zien. We hebben nu ook thema's toegevoegd voor de footer van ieder pagepart. Nu kun je dus ook (bijvoorbeeld) invloed uitoefenen op de Call to Action knop die onder het pagepart wordt geplaatst. 
 • Optimalisatie route detailpagina voor tablets
  De detailpagina van een route hebben we voor gebruikers van een tablet weer wat geoptimaliseerd.
 • Doorway grid optimalisatie
  Er zijn verschillende kleine optimalisaties gedaan, waardoor de tekst beter wordt uitgelijnd en er meer tekst in de tegels past. Ook op mobiel is het tikken op een tegel nog beter gemaakt.

 

Automatisch Plaece News ontvangen?

Plaece News wordt iedere maand verzonden aan alle licentiehouders van Plaece. Ontvang je deze nog niet, meld je dan hier aan.